Есенни срещи с Оливие Несмон

Подвижно тяло, гъвкав ум

Тридневен семинар 27-29 септември 2019

Да вземете тялото и живота си обратно в собствените си ръце! Да освободите здравето и подвижността си от ограничаващи мисловни модели и емоции!Отговор на преизпълнения със стрес модерен живот; Тялото е неразбрано и третирано лошо; Умът – разпилян и претрупан с твърде много; нформация; Използвайте тялото, вместо ума; Щом тялото се възроди и ума се възражда.

[wp_eStore_add_to_cart id=1]

Мисловните модели, тялото и неосъзнатото

Тридневен семинар 4-6 октомври 2019

Цел: Задълбочаване на визията за връзката между ума и тялото; Разбиране на мисловните модели, които ви нараняват; Нови ключове за това как да лекувате трудностите и нараняванията в живота си.

[wp_eStore_add_to_cart id=2]

Рефлексивно пътуване навътре в себе си

Тридневен семинар 11-13 октомври 2019

Цел: Интегриране на рефлексивни процеси от феноменологията с цел да се научим от трудните интензивни моменти в живота, за да можем да придадем смисъл на нашия житейски път и да премоделираме отношенията и професионалния си живот.

Защо: “Моментите на вашите решения са това, което формира съдбата ви” — Тони Робинс

[wp_eStore_add_to_cart id=3]

Трите устоя на осъзнато работещия професионалист

Тридневен семинар 18-20 oктомври 2019

Как да намерим баланса между себеуважението и ангажимента ни със света в работата ни, за да придадем дълбочина и нов смисъл на нашата професия?

[wp_eStore_add_to_cart id=4]

Интензивен курс за начинаещи за докосване и слушане на корема

Какво ще научим: По време на курса ще се усвои техника за докосване на корема; Ще се научим как да наблюдаваме тялото и чрез докосване да помагаме на себе си и свои близки; Ще се научим да разпознаваме и да работим със стяганията в областта на корема и да намираме връзката между това, което усещаме с ръцете си и ежедневните ни преживявания, мисли и емоции. Ще подобрим усетливостта на ръцете и тялото си.

[wp_eStore_add_to_cart id=10]

[wp_eStore_cart]