Интензивен курс за начинаещи за докосване и слушане на корема

[wp_eStore_add_to_cart id=10]

Тази есен ще се проведе интензивен курс за начинаещи за докосване и слушане на корема с водещ Оливие Несмон.

Какво ще научим:

  • По време на курса ще се усвои техника за докосване на корема;
  • Ще се научим как да наблюдаваме тялото и чрез докосване да помагаме на себе си и свои близки;
  • Ще се научим да разпознаваме и да работим със стяганията в областта на корема и да намираме връзката между това, което усещаме с ръцете си и ежедневните ни преживявания, мисли и емоции;
  • Ще подобрим усетливостта на ръцете и тялото си;

Ползвайки изцяло мисловни техники, често е трудно, дори невъзможно, да се отключи конкретен проблем, който е довел до определено стягане. Работейки през тялото, това отключване е възможно и понякога незабавно. Отпускането на стяганията води до усещане за лекота, жизнерадост и позитивно възприятие за света и живота като цяло.
На курса ще имате възможност да започнете изучаването на техниката от самото начало без значение от опита, с който разполагате досега.
Курсът е особено полезен за хора, които вече практикуват с Кирил и са започнали да изграждат разбиране и усещане към културата и практиката в доджото. По време на четирите седмици на семинара, ще подобрите чувствителността си по отношение на състоянието на околните, както и на вашето собствено, ще започнете да разбирате процесите, които протичат в тялото, както и тяхната връзка с психологическото и емоционалното състояние на човека.

Семинарът ще продължи 4 поредни седмици с 2 тренировки седмично (понеделник и сряда) от 19:00 в гимнастическия салон на Професионална гимназия по аудио-, видео- и телекомуникация “Александър Попов” на следните дати:

23.09. (понеделник), 25.09. (сряда),

30.09. (понеделник), 02.10. (сряда),

07.10. (понеделник), 09.10, (сряда),

14.10. (понеделник), 16.10. (сряда).

Тренировъчно облекло и пособия:

Носете подходящи за практика дрехи – бяла тениска или друга памучна дреха, без щампи и достатъчно свободен панталон или спортен екип.

Поради голямото количество информация, която ще бъде обхваната е добре да имате тефтер и химикал.

Такса обучение за един семинар на човек:
400 лв. оля, членовете на клуб Кьокутен да се свържат с Кирил)

Таксата е за участие в целия семинар и не се предвижда заплащане за посещение на отделни тренировки.

Плащанията се осъществяват чрез PayPal.
Можете да се запишете за участие и без да имате регистрация в PayPal, като използвате опцията “платете с карта”, след като натиснете бутона за покупка.
Към плащането не се начисляват допълнителни такси от страна на PayPal.
Конвертирането на валутата към евро може да варира в зависимост от банката към която е вашата карта.
При непредвидени обстоятелства, е възможно да промените датите на участието си с друга група, ако има свободни места. При отказ от участие по-малко от 30 дни преди началото на семинара заплатената сума не подлежи на възстановяване.

Ако изберете плащане на вноски, но желаете да участвате в повече от един семинар, е необходимо да направите поръчка за всеки семинар по отделно.

Допълнителна информация относно събитието ще получавате на имайл адреса, който сте използвали за да осъществите плащането!

При нужда от повече информация относно начина на плащане и допълнителни въпроси:

Кирил Хинков: тел. 088 274 4783

[wp_eStore_add_to_cart id=10]