Да се научим да познаваме тялото си би трябвало да е естествено. Толкова естествено, колкото са ходенето и дишането.
Знаете ли например, че мекотата на 5-тия гръден прешлен води до лекота и свързване в социалните взаимоотношения?
А знаете ли, че тазът поддържа доброто функциониране на мозъка, както и че гъвкавостта на таза е в пряка връзка със способността за себереализация?
Знаете ли, че в моменти на стрес, както и когато мислим твърде много, дишането ни става плитко, а коремът ни се втвърдява?
И знаете ли, че личните постижения и самочувствието ни идват, когато успеем да отпуснем напрежението в корема си?
Кьокутен и Оливие Несмон ви канят на първата по рода си лекция „Гъвкаво тяло – свободен ум“, заповядайте, ако тези въпроси предизвикват любопитството ви и ако искате да научите повече по темата.

Лекцията е безплатна, като входът е единствено с регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯТА започва в 13:30 в залата по айкидо в Националния спортен център Дианабад.

За лектора: Оливие Несмон е харизматичен лектор-практик с дългогодишен опит в Япония, Франция, Канада и България. Целта му е да помогне на хората да изградят изцяло ново разбиране за живота, здравето и общуването с телата си, за да живеят щастливо, реализирайки потенциала и мечтите си.
Не пропускайте възможността да се срещнете на живо с Оливие на 22 юни 2019 г.

► Ще се видим на обичайното място за срещи на клуб Кьокутен в сградата на Националния спортен център Дианабад, в залата по айкидо
► Местата за паркиране в района са силно ограничени, елате с градски транспорт.
► До залата може да се стигне с автобуси 88, 94 или 102 до спирка “Читалище Д. Чинтулов”, спускате се надолу по ул. Никола Габровски, завивате надясно по ул. Св. Пимен Зографски, входът към залата е след бариерата на паркинга на Националния център по борба.
► Най-бързият начин за пътуване до залата е с метрото – от метростнция Жолио Кюри по улица “Фредерик Жолио Кюри” покрай немското посолство, после наляво по Русаля до ул. Св. Пимен Зографски и надясно покрай самата сграда на Националния център по борба през бариерата ще стигнете до входа на залата.
► Елате с удобно облекло, в залата се влиза по чорапи. защото по пода има татамита и се седи на земята. За хората, които не могат да сядат на земята и имат нужда от стол, са подсигурени места за сядане.